Tapijtreiniging is een verzamelnaam voor het schoon maken van tapijten en kleden. Het is echter niet zo dat u elk tapijt en kleed weer als nieuw kunt krijgen. Sommige vlekken (rode wijn/gekookte koffie) gaan niet of zeer moeilijk uit het tapijt. Daarnaast zijn slijtageplekken niet te herstellen. Een tapijt of kleed moet altijd bekeken worden om te zien of het de moeite waard is om te reinigen. Wij komen (bij tapijten) kostenloos bij u langs om u te adviseren en een vrijblijvende prijs aan te bieden. Losse vloerkleden kunt u (na afspraak) bij ons aanbieden ter reiniging. Het kan echter zijn dat niet alle vlekken eruit gaan. Houdt u daar a.u.b. rekening mee!

Wij gebruiken de sproei-extractie methode. Dat houdt in dat het stof van t tapijt nat wordt gemaakt met reinigingsmiddel en koud water. Middels een een-schijfsmachine en bonnet-pad wordt 't product met het water in t stof gewreven om het vuil uit de top laag los te weken en te binden aan t product in t water. Tot slot wordt d.m.v. injectering en uitzuigen (sproei-extractie) van water het eerste water met het middel en het vuil uit 't tapijt gezogen.
De methode kan worden herhaald om eventuele diepere vervuiling eruit te krijgen. Daarna moet het tapijt drogen en kunt u het niet belopen. Droogtijd is afhankelijk van het weer, ventilatie in de ruimte, dikte van t tapijt en hoe vaak het gereinigd is.

 

Kleden of tapijt met lange geknoopte/gekrukde draden zijn niet te reinigen met onze methode!

 

Wij komen vrijblijvend bij u op locatie om de schoonmaakwerkzaamheden met u te overleggen en / of om een vrijblijvende prijsindicatie te geven voor de door u gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Neem gerust vrijblijvend contact op of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u, wij zijn u graag van dienst!

 

Contactformulier

 
loading...
Kwaliteit staat bij ons voorop!
Hoe wij het maken? Wij maken het Schoon!!