Veel mensen onderschatten de noodzaak van een beschermende laag op Marmoleum/Linoleum. Deze vloerbedekking is, in tegenstelling wat u wellicht denkt, ook onderhevig aan slijtage. Het aanbrengen van een polymeerlaag is een goede manier om deze slijtage tegen te gaan en de vloer langer mooi te houden. De vloer wordt gereinigd, ontvet en voorzien van een poriën vullen en 2 lagen polymeer was.

Onderhouden van de vloer wordt dan een stuk eenvoudiger. Dagelijks/wekelijks polijsten van de vloer met een eenschijfsmachine verhard de polymeer en brengt extra glans aan. Uw vloer blijft langer mooi en krassen en vegen kunnen weggeboend worden.

Naast het polymeren van vloeren maken we ook gebruik van een relatief nieuw systeem met Twisterpads. Deze kunst diamand pads kunnen de vloer reinigen, polijsten en laten glanzen met uitlsuitend water. Grote voordelen: Geen chemcaliën gebruik, geen kans op "indroging" van water met chemie op de vloer, makkelijk is phases te werken, natuursteen wordt verhard waardoor vuil en zuren minder vat hebben op de toplaag.

Dit systeem wordt al bij vele klanten gebruikt naar volle tevredenheid.

vloerconservering

Wij komen vrijblijvend bij u op locatie om de schoonmaakwerkzaamheden met u te overleggen en / of om een vrijblijvende prijsindicatie te geven voor de door u gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Neem gerust vrijblijvend contact op of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u, wij zijn u graag van dienst!

 

Lees meer over schrobben, vegen

Contactformulier

 
loading...
Kwaliteit staat bij ons voorop!
Hoe wij het maken? Wij maken het Schoon!!